Netwerk voor online content creators in sport en media.

Voor nieuwe Teammates

Meld je nu aan als creatief met passie voor sport!

Wil jij je hobby professioneler maken of van je passie je werk maken? Dan is Playground er voor jou. Vloggers, commentatoren, verslaggevers, podcasters, editors, cameramensen, statistiekgeeks, vormgevers, webdevelopers… als je met sport bezig wil zijn en de ambitie hebt om verder te komen:

Step in our Playground and become a Teammate!

Inschrijven

Voor sport-(media)bedrijven

Een netwerk in sportmedia bestaat niet alleen uit makers, maar juist ook uit gerenommeerde en jonge (media)bedrijven en organisaties die met sportjournalistiek of sportmarketing bezig zijn.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een flexibele schil aan creatieve makers, maar die wel onderdeel uitmaken van een netwerk en vanuit Southfields begeleiding en supervisie krijgen? Dan vertellen we graag alles over onze partnerships!

Welcome!

InteresseVoor meer informatie kunt u contact opnemen met

Ontstaan van Playground

Playground is een initiatief van Southfields B.V. en is bedoeld om klanten van Southfields en alle eigen merken te ondersteunen door op een laagdrempelige en flexibele manier online makers in te zetten. Zo kan Southfields voorzien in de groeiende behoefte aan (video)content die op een nieuwe, snellere en vaak eenvoudigere manier geproduceerd wordt.

Playground is een netwerk voor alle type makers met als rode draad sport en media.

Playground biedt daarom voor opdrachtgevers The Best of Both Worlds! Online makers kunnen blijven doen wat ze goed doen en zich ontwikkelen en professionaliseren soms in co-productie en altijd onder supervisie van Southfields.