Voor de leukste voetbalcompetitie op het hoogste amateurniveau zoeken wij voor volgend seizoen 18 veelzijdige clubwatchers!

Clubwatchers Tweede Divisie

Wie zoeken wij? Ben jij fan van je club of van de Tweede Divisie en wil jij je talent als voetbaljournalist ontwikkelen? Dan kun je clubwatcher worden voor de Tweede Divisie.

Wat vragen we van je? De clubwatcher heeft een goede band met de club en haar vereniging en is tegelijkertijd in staat om op een objectieve manier content te maken over de club en over de (thuis) wedstrijden. Natuurlijk mag dit in een eigen stijl en tone-of-voice. Eigen initiatief moedigen we aan, maar we denken in ieder geval aan de volgende onderdelen:

  • Een korte voorbeschouwing op de wedstrijd (mag een video of een geschreven artikel zijn)
  • Sfeer clips met fans, voor -, tijdens en na de wedstrijd
  • Korte interviews na afloop van de wedstrijd

Meld je aan! Heeft deze opdracht je aandacht getrokken en denk je dat je het in je hebt? Meld je dan snel aan als Teammate bij Playground!

Inschrijven
 

Wat biedt Playground? Een clubwatcher krijgt autorisatie om berichten te plaatsen en (video)content te uploaden naar het Tweede Divisie platform. Jouw content wordt door de hele community van de Tweede Divisie gezien!

Als clubwatcher val je binnen Playground. Een breed en kleurrijk netwerk van makers in de sport(journalistiek). Binnen het netwerk is plek voor verslaggevers, commentatoren, (sport)vloggers, interviewers, cameramensen, editors, maar ook vormgevers, webdesigners en statistiektijgers. Kortom, mensen met een passie voor media en sport. Dit kan hobbymatig zijn of met de ambitie om door te groeien naar een baan in sportmedia. Founder van Playground is Southfields, één van de toonaangevende TV productiemaatschappijen in de sport in Nederland.

Regelmatig ontvang je een nieuwsbrief van Playground waarin nieuwe opdrachten, nieuwe leden en nieuwe opdrachtgevers staan. Ook wordt er regelmatig een netwerkborrel georganiseerd.

Onkosten? De vergoeding voor deze opdracht bedraagt 50 euro per speelronde. Dit wordt via een IB47 formulier uitgekeerd. Indien van toepassing worden er nadere afspraken over de vergoeding van overige onkosten gemaakt.