Wij zoeken vloggers die Hockey ademen en willen helpen om de spanning te laten zien van de Hoofdklasse Hockey Heren en Dames!

Vloggers Hoofdklasse Hockey

Wie zoeken wij? Ben jij of wil jij vloggen voor één van de zwaarste Hockey competities ter wereld? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen we van je? De ideale vlogger voor de Hoofdklasse Hockey heeft al enige ervaring met het maken van eigen youtube clips en misschien heb je ook al een actief Youtube kanaal.

De clips die je voor de Hoofdklasse Hockey gaat maken, worden op een apart platform gezet en binnen de omgeving van Hockey.nl gedeeld en onder de clubs verspreid.

In nauw overleg met de opdrachtgever en de andere vloggers ga je op pad om bij clubs in gesprek te gaan met spelers, hun voorbereiding te volgen en tijdens speeldagen ook sfeerbeelden op te halen.

Meld je aan! Heeft deze opdracht je aandacht getrokken en denk je dat je het in je hebt? Meld je dan nu aan.

 

Inschrijven

 
Wat bieden wij? Een vlogger krijgt autorisatie om videocontent te uploaden naar het videoplatform en teksten aan toe te voegen. Jouw content wordt door de hele Hockey community gezien!

Als vlogger val je binnen Playground. Een breed en kleurrijk netwerk van makers in de sport(journalistiek). Binnen het netwerk is plek voor verslaggevers, commentatoren, (sport)vloggers, interviewers, cameramensen, editors, maar ook vormgevers, webdesigners en statistiektijgers. Kortom, mensen met een passie voor media en sport. Dit kan hobbymatig zijn of met de ambitie om door te groeien naar een baan in sportmedia. Founder van Playground is Southfields, één van de toonaangevende TV productiemaatschappijen in de sport in Nederland.

Regelmatig ontvang je een nieuwsbrief van Playground waarin nieuwe opdrachten, nieuwe leden en nieuwe opdrachtgevers staan. Ook wordt er regelmatig een netwerkborrel georganiseerd.

Onkosten? De vergoeding voor deze opdracht bedraagt 50 euro per vlog. Dit wordt via een IB47 formulier uitgekeerd. Indien van toepassing worden er nadere afspraken over de vergoeding van overige onkosten gemaakt. Evaluatie en verlenging geschiedt elke 3 maanden.